WERKELIJKHEID IN MINIATUUR
DE UITBREIDING MET DE TAFEL "UNTER-LÄEGERLI"Activiteiten week 01  (01-01-2018 t/m 06-01-2018)

Een nieuw jaar wordt gewoonte getrouw met nieuwe voornemens begonnen, dat geldt ook voor MSA Modelspoor.

Zoals bekend schort het nogal aan medewerking van een aantal personen binnen de gemeente Ameland voor wat betreft MSA Modelspoor. Gezien de ervaring zal deze situatie zeker niet op korte termijn verbeteren of aan verandering onderhevig zijn.

Aangezien MSA Modelspoor in het geheel niet afhankelijk is van steun van de gemeente Ameland is dan ook besloten om geen energie meer te steken in de kans op een verbeterende situatie in deze kwestie. Het zou prettiger zijn als de gemeente Ameland zou inzien wat voor een unieke attractie het eiland rijk is en hoeveel extra bezoekers MSA Modelspoor naar het eiland trekt, zeker voor een eiland dat geheel afhankelijk is van toerisme.  

Dit voornemen geeft MSA Modelspoor de mogelijkheid om zich nu voor de volle 100% in te zetten voor de uitbreiding van de banen en ondersteuning te geven aan de bezoekers van het modelspoor adviesbureau.


© 2008-2018 Jan A. Theulings
Klik hier voor de
MSA brochure
Klik hier voor meer informatie over de openingstijden
Activiteiten week 02  (07-01-2018 t/m 13-01-2018)

De afgelopen week is er druk gewerkt aan de bedrading van het station van Unter Läegerli.

Tientallen verbindingen zijn er nodig met de infertaces en de Arduino's voor de besturing van de 10 sporen van dit station. Zoals bijvoorbeeld de wissels, seinen, en nog tal van andere zaken.

Aangezien dit onder tafel gebeurd zijn er op dit moment geen foto's van deze werkzaamheden.

Wel willen we nog even terug komen op onze belofte van vorige week betreffende het gebrek aan medewerking van de gemeente Ameland en dat we geen aandacht meer zouden besteden aan het beleid van de gemeente. Echter  tot onze stomme verbazing mag een bedrijf dat in een hal die ongeveer 20 meter verwijderd is van MSA Modelspoor en aan dezelfde weg gelegen als MSA Modelspoor wel toestemming heeft gekregen voor het plaatsen van een bewegwijzeringsbord, terwijl MSA Modelspoor op dezelfde locatie geen borden mag plaatsen.


Hallo gemeente Ameland, over willekeur gesproken. Waarom een bedrijf op nummer 32 wel een bewegwijzeringsbord en op nummer 28 niet?