WERKELIJKHEID IN MINIATUUR
DE UITBREIDING MET DE TAFEL "UNTER-LÄEGERLI"Activiteiten week 19  (06-05-2018 t/m 12-05-2018)

De aandacht voor de bouw van de tafel Unter Läegerli is deze week vooral uitgegaan naar het maken van een aantal nieuwe interfaces die noodzakelijk zijn voor de besturing van de baan.

Het is de bedoeling om deze gehele baan onder controle te brengen met Arduino computers. Dit om later bezoekers van modelspoor-adviesbureau te adviseren en uit te leggen dat het toepassen van computer technologie voor de besturing van hun baan minder complex is als gedacht.

Zeker voor de gemiddelde hobbyist die thuis een baan heeft met een aantal treinen en vast loopt op de toepassing van elektronica en computers.

Wij zijn ervan overtuigd dat door de enorme ervaring van ruim 50 jaar op het gebied van de bouw en ontwikkeling computer technologie dat MSA Modelspoor (als dochter onderneming van MVB Scientific) als uiterst deskundig Model Spoor Adviesbureau een bijdrage kan leveren aan vele honderdduizenden hobbyisten in dit land en ver daarbuiten die plezier beleven aan hun  hobby.

Het kwartje wil alleen nog niet vallen bij een aantal mensen dat u welkom bent als bezoeker bij het Model Spoor Adviesbureau op hun eiland.

Onderstaand een experimenteel board in aanbouw.


© 2008-2018 Jan A. Theulings
Klik hier voor de
MSA brochure
Klik hier voor meer informatie over de openingstijden
Activiteiten week 20  (13-05-2018 t/m 19-05-2018)

Bij deze willen we iedereen bedanken voor de steun die we ondervinden vanwege de stellingname van de gemeente Ameland ten opzichte van het Model Spoor Adviesbureau.

We begrijpen uw onbegrip over de Gemeente Ameland tegen MSA Modelspoor. We kunnen u alleen laten weten dat we blij zijn met zoveel reacties, maar over de huidige situatie willen we op dit moment niet ingaan. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn houden we u uiteraard via deze website op de hoogte..

De bouw aan de banen gaat intussen gewoon door.

Mochten er nog mensen zijn die twijfelen aan de activiteiten van MSA Modelspoor: Onderstaand een van de vele schema's met de daarbij behorende elektronica die door MSA Modelspoor zelf zijn ontwikkeld en als advies en uitleg ter beschikking staan. Het betreft hier een van de interfaces uit een gedeelte van de ruim 1300 meter modelbanen Ober- en Unter Läegerli en de computers.

Attentie: op onderstaande tekening ligt auteursrecht. Gebruik zonder toestemming van MSA Modelspoor is niet toegestaan.